Daca esti salon te rog sa ne contactezi pentru preturi speciale.Aduna toate codurile din campania Easter Egg Hunt pentru a beneficia de extra 20% discount.
Whatsapp

50% reducere la o selectie de produse perioada 25.02-31.05.2021 AFI Cotroceni

CAMPANIA

"50% reducere la o selectie de produse semnalizate cu Bulina Neagra”

Perioada de valabilitate: 25.02.2021-31.05.2021

T E R M E N E S I C O N D I T I I

I. Organizatorul campaniei 50% reducere la o selectie de produse semnalizate cu Bulina Neagra este ALPHA TEAM TRADE SRL. (denumita in continuare “Organizator/AlphaBeauty”) cu sediul social in BUCURESTI, BLD.TIMISOARA 103L, SC3, ET.4, AP.163, CAM 3, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/9809/2019, cod unic de inregistrare 37886080, reprezentata de BALEANU OXANA, in calitate de ADMINISTRATOR.

II. Campania 50% reducere la o selectie de produse semnalizate cu Bulina Neagra este valabila, in perioada 25.02.2021-31.05.2021, pentru achizitia unui produs semnalizat in magazin cu eticheta Bulina Neagra, comercializat in magazinele AlphaBeauty cu exceptia magazinului online www.alphabeauty.ro, in limita stocului disponibil.

III. La Campanie poate participa orice persoana fizica avand varsta minima de 16 ani, numita in continuare “Participant”, care achizitioneaza cel putin un produs dintre cele semnalizate in magazin cu bulina neagra.

IV. Oferta consta in acordarea unui discount de 50% (cincizeci)% la casa de marcat la achizitia unui produs din Oferta, semnalizat in magazinele AlphaBeauty prin bulina neagra de mai jos:

V. Regulamentul Campaniei este disponibil, in mod gratuit, in magazine si pe site-ul www.alphabeauty.ro.

Clauze speciale:

  1. Aceasta Oferta/Reducere nu se cumuleaza cu alte reduceri afisate..
  2. In cazul returnarii unui produs achizitionat in perioada Campaniei, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului din factura de achizitie a Participantului.

VI. FORTA MAJORA

In orice situatie de forta majora care impiedica sau intarzie, total sau partial, executarea si/sau continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspundere privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata.

VII. INTRERUPEREA, MODIFICAREA, SUSPENDAREA SI INCETAREA CAMPANIEI

Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv in orice moment Campania, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisare pe site-ul www.alphabeauty.ro .

VIII. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin participarea la aceasta Campanie Participantii sunt de acord ca datele lor cu caracter personal (nume, prenume, adresa de livrare, numar de telefon, adresa de e-mail) sa fie prelucrate in scopul organizarii si desfasurarii Campaniei. Participantul la Campanie, in calitate de persoana vizata, are, conform Regulamentului (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergere, dreptul la restrictionare, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a se opune si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Pentru orice informatii sau solicitari de exercitare a drepturilor referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal, persoana vizata se poate adresa AlphaBeauty prin:

  1. Trimiterea unui e-mail la adresa contact@alphabeauty.ro.
  2. Trimiterea solicitarii prin curier/posta la adresa: BUCURESTI, BLD.TIMISOARA 103L, SC3, ET.4, AP.163, CAM 3,  in atentia Responsabilului cu protectia datelor.

IX. CONTESTATII

Cererea scrisa a Participantilor la Campanie in vederea sesizarii Organizatorului cu privire la nerespectarea prezentului Regulament trebuie depusa/trimisa la sediul Organizatorului in termen de maximum 48 (patruzecisiopt) de ore de la de la livrare. Orice sesizare in acest sens depusa dupa trecerea termenului de mai sus nu va fi luata in considerare. Solutionarea contestatiilor se va face in termen de 15 (cincisprezece) zile calendaristice.

X. ALTE REGLEMENTARI

In caz de tentativa de frauda, abuz sau acte indreptate impotriva si/sau la adresa Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei si tragerea la raspundere in conditiile legii a celor vinovati, inclusiv, dar fara a se limita la descalificarea Participantului la Campanie.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea participarii la Campanie din cauza unor erori sau cauze care nu depind direct de Organizator, cum ar fi defectiuni tehnice ale furnizorului de servicii de internet, s.a

Alpha Team Trade SRL                                                                                   Data:23.02.202

www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza site-ul Alphabeauty.ro pe ShopMania