Comanda de minim 200lei si ai transportul gratuit. Daca sunteti stilist, aveti un salon sau magazin, va invitam sa deschideti un cont pe ab-distribution.ro pentru oferte speciale.
Whatsapp

Despre noi

Ceea ce ne diferentiaza in piata de beauty, din Romania, pe langa calitatea produselor, preturile competitive si diversitatea portofoliului nostru, este implicarea oamenilor din echipa alphabeauty.ro. Suntem o echipa tanara si dornica sa ajutam cat mai multi oameni sa intre in posesia produselor preferate, cunoscute atat la nivel national, cat si international, la preturi corecte. Punem accent pe comunicare, incercam sa intarim relatiile, atat cu partenerii, cat si cu clientii nostri, oferind seriozitate, promptitudine si transparenta. Satisfactia clientilor nostri este principalul obiectiv si motivul care ne-a propulsat sa devenim un partener solid si serios in piata de infrumusetare din Romania.

alphabeauty.ro iti ofera cele mai noi tendinte, in vopsea de par profesionala ! Dorim sa-ti facem accesibile cele mai cunoscute branduri, aparute in toate colturile lumii si sa-ti oferim informatii cat mai detaliate despre renumitele produse de inalta calitate ale unor producatori de renume, precum:

L’OREAL , WELLA si multe alte branduri, care reprezinta personalitatea ta, precum si posibilitatea de a alege si a cumpara aceste produse, direct de la noi, telefonic sau trimitandu-ne un simplu e-mail, cat mai comod, din fotoliul de acasa in fata calculatorului, sau la birou in cele 5 minute de pauza in care faci o mie de lucruri!

Produsele comercializate pe acest site sunt in perfecta concordanta cu normele si cerintele europene aplicabile la aceasta data inclusiv pe teritoriul Romaniei. Garantam in procent de 100% originalitatea produselor si provenienta acestora exclusiv pe cai legale. alphabeauty.ro nu comercializeaza produse replica sau produse a caror provenienta nu este certa.

Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza site-ul Alphabeauty.ro pe ShopMania