Comanda de minim 200lei si ai transportul gratuit. Daca sunteti stilist, aveti un salon sau magazin, va invitam sa deschideti un cont pe ab-distribution.ro pentru oferte speciale.
Whatsapp

Hai sa ne cunoastem

01.01.2021 2 620 4 Iti place acest articol?

Dragi cititori si beauty lovers, deoarece dorim sa va tinem la curent cu cele mai bune sfaturi si recomandari pentru ingrijirea parului, corpului si nu numai, am decis sa ne lansam in spatiul virtual cu acest blog prin care sa fim mai aproape de toti cei pasionati de frumos, prin care sa ne sfatuim si sa impartasim idei si ganduri in materie de infrumusetare.

Echipa AlphaBeauty este tanara si dornica sa ajute cat mai multe persoane sa intre in posesia produselor preferate, cunoscute atat la nivel national, cat si international, la preturi incantatoare. Pe langa toate acestea, ceea ce ne diferentiaza in piata de beauty din Romania sunt calitatea produselor, diversitatea portofoliului nostru, implicarea si dedicarea oamenilor din echipa.

Punem un deosebit accent pe comunicare, facem tot ceea ce ne sta in putere sa intarim relatiile, atat cu partenerii, cat si cu clientii nostri, oferind seriozitate, promptitudine si transparenta.

Produsele comercializate sunt in perfecta concordanta cu normele si cerintele europene aplicabile la aceasta data inclusiv pe teritoriul Romaniei. Garantam in procent de 100% originalitatea produselor si provenienta acestora exclusiv pe cai legale. AlphaBeauty nu comercializeaza produse replica sau produse a caror provenienta nu este certa.

Misiunea Noastra?

Principalul obiectiv care ne-a determinat sa devenim un partener de incredere pe piata de infrumusetare din Romania, este reprezentat de satisfactia clientilor nostri. Dorim sa va facem accesibile cele mai cunoscute branduri, aparute in toate colturile lumii si sa va oferim informatii cat mai detaliate despre renumitele produse de inalta calitate ale unor producatori de renume.

Milk Shake, Balmain Professionnel, Depot, Wella Professionals, sunt doar cateva dintre numeroasele branduri care va pot contura personalitatea, iar echipa AlphaBeauty va ofera sansa de a alege si de a cumpara aceste produse, printr-un simplu telefon, mesaj whatsapp, e-mail sau direct de pe site, cat mai comod si rapid chiar din confortul casei dumneavoastra.

Aceasta gama variata de produse pe care o detinem in magazinele noastre, este lunar actualizata cu branduri noi si unice pentru a va oferi posibilitatea de a fi mereu in pas cu cele mai inedite trenduri.

Totodata, pentru a va garanta rapiditate si profesionalism, ne asiguram ca produsele se afla intotdeauna in stocul nostru, iar livrarea se va realiza in 24 de ore pentru orice produs comandat.

Te asteptam in locatiile noastre fizice!

Pentru a ne cunoaste mai bine, va invitam intr-una dintre locatiile noastre in care puteti beneficia nu doar de cele mai bune produse, servicii și tratamente cosmetice, ci si de consiliere personalizată.

Prima locatie, Geta Voinea Factory, se afla in mall-ul AFI Cotroceni, etajul 1, in zona Zorky’s, in incinta careia veti gasi si propriul nostru punct de vanzare. Pentru mai multe informatii despre celelalte locatii in care ne desfasuram activitatea, va incurajam sa accesati site-ul nostru online.

Asadar, prioritatea echipei AlphaBeauty este sa fie intotdeauna aproape de clientii sai, atat fizic, cat si in mediul online. Cu ajutorul blogului nostru, veti fi la curent cu promotiile si ofertele pe care vi le punem la dispozitie, va veti bucura constant de sfaturi de infrumusetare si recomandari pe care specialistii AlphaBeauty asteapta cu nerabdare sa vi le impartaseasca.

Ce mai astepti, aboneaza-te la newsletter pentru a fi le curent cu cele mai noi tendinte in beauty.

Ne bucuram ca ai ajuns pana aici si speram ca ti-a placut povestea noastra, daca ai intrebari, nu ezita sa ne scrii in comentarii. AlphaBeauty - Your Beauty Spot

Distribuie:  
Adauga un comentariu

Comentarii

Completeaza rezultatul adunarii 9 + 7:
Comentariul a fost trimis!
Rezultatul sumei este incorect.
Marina 28.06.2021 Bine v-am gasit!
Daniel Stefan 28.06.2021 Ceva frumos, extra articol!
Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza site-ul Alphabeauty.ro pe ShopMania