Comanda de minim 200lei si ai transportul gratuit. Daca sunteti stilist, aveti un salon sau magazin, va invitam sa deschideti un cont pe ab-distribution.ro pentru oferte speciale.
Whatsapp

7 Sfaturi pentru un par sanatos

01.02.2021 0 460 4 Iti place acest articol?

Intr-o era in care suntem fortate din ce in ce mai mult de imprejurari sa ne vopsim parul, sa il supunem la diverse tratamente si sa il coafam folosind placa, ondulatorul sau alte aparate care il afecteaza, trebuie sa fim constiente ca exista cateva trucuri care vin in ajutorul parului nostru pentru a arata sanatos si plin de viata.

Acest lucru iti va oferi si increderea in tine, te va ajuta sa te simti in largul tau, sa te apropii de cei din jur si chiar sa fii in centrul atentiei.

1.Nu pieptana parul cat este ud

Atunci cand parul este ud, este extrem de fragil si se poate rupe mult mai usor, mai ales daca intervii asupra lui cu peria. Daca totusi doresti sa il descurci, este recomandat sa folosesti un pieptan cu dinti rari, tocmai pentru a evita ruperea acestuia.

2. Nu spala parul in fiecare zi

Specialistii afirma ca apa face ca parul sa se umfle din interior, exact ca un burete. Cand acest lucru se intampla foarte des, se ajunge la deteriorarea acestuia si la aparitia electrizarii.

Totodată, parul isi produce propriile uleiuri naturale de care are mare nevoie pentru a ramane hidratat si stralucitor, iar daca acesta este spalat zilnic, el se va usca.

De aceea este recomandata folosirea unui sampon uscat atunci cand este nevoie, acesta absorband sebumul si mirosurile neplacute.

3. Periaza parul cat mai putin

Da, este adevarat, pieptanatul parului stimuleaza cresterea acestuia, insa daca este periat in exces poate provoca ruperea firelor de par. Incearca sa folosesti peria doar dimineata, cand parul este complet uscat, inainte de a-l aranja si, eventual seara, inainte de culcare.

4. Foloseste produse calitative

Ingrijirea parului se aseamana destul de mult cu ingrijirea pielii, de aceea este foarte important sa folosesti produse de o calitate superioara pentru a-l ajuta sa isi pastreze stralucirea, densitatea si volumul.

5. Foloseste protectie termica

Incearca sa folosesti intotdeauna un spray cu protectie termica. Chiar daca nu pare, aparatele de styling pot duce la distrugerea parului in timp, lucru care te va forta la un moment dat sa intervii asupra lui cu foarfeca.

De aceea iti recomandam sa previi acest lucru si sa folosesti o protectie termica care va crea o bariera intre parul tau si caldura de la dispozitivele de styling.

6. Ajuta-ti parul din interior

Este foarte important sa fii atenta si la ceea ce introduci in alimentatia ta. Hidratarea, alimentatia sanatoasa si apelarea la diverse vitamine sau suplimente pentru par, il vor stimula si din interior si il vor ajuta sa creasca sanatos, stralucitor si cu o densitate mai mare.

7. Tunde varfurile regulat

Poate ca te intrebi de ce dupa o anumita perioada parul incepe sa nu se mai aseze asa cum o facea cand ai plecat de la salon. Ei bine, parul nu creste in mod uniform.

Apoi, intervin si factori ca deteriorarea din cauza produselor folosite, a uscatorului de par, a plăcii sau a ondulatorului. De aceea este indicata taierea varfurilor regulat, pentru a reimprospata tunsoarea si pentru a-i oferi parului un aspect mult mai ingrijit si sanatos.

Recomandare

Tinand cont de toate aceste lucruri care pot parea la inceput inofensive, iti vei ajuta parul sa duca un stil de viata sanatos si, cu siguranta, la randul lui, te va rasplati cu rezultate minunate care nu vor intarzia sa apara.

Speram ca ti-a placut articolul nostru, iar daca am omis ceva, nu ezita sa ne scrii in comentarii. Tu ce alegi?

Distribuie:  
Adauga un comentariu

Comentarii

Completeaza rezultatul adunarii 7 + 3:
Comentariul a fost trimis!
Rezultatul sumei este incorect.
Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza site-ul Alphabeauty.ro pe ShopMania