Comanda de minim 200lei si ai transportul gratuit. Daca sunteti stilist, aveti un salon sau magazin, va invitam sa deschideti un cont pe ab-distribution.ro pentru oferte speciale.
Whatsapp

3 Coafuri rapide

01.03.2021 0 983 7 Iti place acest articol?

Venirea primaverii aduce o multime de oportunitati de a petrece mai mult timp in oras, de a te bucura de razele soarelui și de minunatele momente pe care le petreci alaturi de cei dragi.

Chiar si asa, de multe ori ne punem in situatia in care ne hotaram pe ultima suta de metri sa iesim in oras si intram in panica deoarece nu avem suficient timp sa ne aranjam parul ori nu avem inspiratia necesara pentru a crea un look de efect.

Tocmai pentru astfel de cazuri, specialistii AlphaBeauty vin in ajutorul tau cu trei coafuri simple care iti vor garanta un look impresionant si care iti vor usura procesul de pregatire pentru iesirile cu prietenii.

Coafura coada de cal clasica?

Oricat de comuna ar putea parea aceasta coafura, pe atat de cocheta si stilata poate fi daca punem accentul pe cateva detalii care vor asigura efectul WOW.

Tot ce trebuie sa faci este sa perii foarte bine parul si sa il imparti in doua cozi separate la distanta foarte mica – una fiind partea de sus (calota) si cealalta partea de jos. Prinde apoi cu un alt elastic ambele cozi. Acest lucru este foarte important deoarece va impiedica efectul de coada care se lasa si formarea unui aspect inestetic sub coada prinsa. Totodata, va oferi un aspect mai des si parul va parea mai lung. Pentru a te bucura de mai mult volum, poti fixa elasticul de par cu doua agrafe subtiri.

In continuare va trebui sa maschezi elasticele de par si agrafele folosind o suvita de par din coada. Daca doresti un aspect si mai interesant, inainte de a roti suvita in jurul elasticului de par, o poti impleti.

Pentru a finisa coafura, pulverizeaza fixativ pe palme si trece usor cu acestea pe deasupra cozii. Acest lucru iti va garanta ca firele de par rebele nu vor iesi la suprafata pe tot parcursul zilei.

Recomandare

Specialistii AlphaBeauty recomanda samponul uscat Batiste Original, iar daca doresti sa ii oferi parului tau si un parfum fresh poti opta pentru Batiste Tropical, Blush sau Cherry.

Inainte de aplicare, agita bine samponul, pulverizeaza mai ales spre radacina parului, de la o distanta de 20-30 cm de scalp, maseaza usor cu degetele, apoi perie parul temeinic.

Coafura de Bucle facute cu placa

Buclele cu placa reprezinta un must in materie de coafuri si stil. Ceea ce le face atat de speciale este naturaletea lor si faptul ca in general sunt potrivite pentru orice ocazie si pentru orice tinuta. Arata uimitor, le poti realiza rapid si pot transforma un look simplu intr-unul care iti va garanta toate privirile celor din jur.

Inainte de a incepe procesul de ondulare, descurca-ți parul foarte bine si aplica un produs pentru protectie terminca. Pentru a-ti usura munca imparte parul in doua sectiuni si prinde partea de sus folosind un cleste de par.

Fixeaza o suvita de par intre cele doua placi, netezeste usor radacina si rasuceste placa la 180 de grade, onduland suvita spre exterior. Dupa rasucire, trage usor placa pe toata lungimea parului si vei observa cum va lua nastere o bucla frumos ondulata.

Atunci cand treci mai rapid cu placa peste suvite, buclele vor iesi mai lejere. Daca doresti bucle mai definite, lasa placa sa alunece mai usor pe lungimea suvitelor. De asemenea, pentru o definire mai pronuntata a buclelor trebuie sa folosesti suvite de par mai subtiri.

Reguli de baza:

Dupa ondularea intregului par, trebuie sa te asiguri ca buclele tale vor rezista, de aceea trebuie sa aplici un produs de fixare calitativ.

AlphaBeauty iti recomanda Fixativul cu fixare puternica Wella Professionals Performance (1 bulina).

Are o pulverizare microfina, protejeaza impotriva umiditati si deteriorarii parului. Nu incarca si nu lipeste parul, ajuta la sustinerea coafurii intreaga zi.

Pentru fixarea buclelor, ridica-ti suvitele si aplica spray-ul pe dedesubtul lor de la o distanta de aproximativ 30 cm. Evita sa il aplici pe deasupra, deoarece fixativul va apasa pe firul de par si va elimina din volum.

Daca iti doresti un plus de stralucire, poti aplica un spray destinat acestui lucru. Iti recomandam spray-ul pentru par Chi Shine Infusion, care ofera stralucire si finisare instantanee, fara a ingreuna sau ingrasa parul.

Coafura tip Coc "messy"

Aceasta coafura nu doar ca este rapida si extrem de simpla, dar ofera si un aer romantic si foarte feminin. Nu este nevoie ca parul sa fie proaspat spalat si se poate realiza pe diferite lungimi de par. Pentru un look cat mai jucaus, este recomandat ca parul sa fie usor ondulat.

Inainte de a incepe realizarea coafurii, perie foarte bine parul. In continuare, pentru a beneficia de un styling perfect iti recomandam sa folosesti o ceara pentru definire. Milk Shake Lifestyling Twist And Shine este un produs special pentru toate tipurile de par care ofera stralucire, definire si protectie.

Dupa aplicarea cerii, ridica-ti parul intr-o coada de cal. Aceasta poate fi prinsa in varful capului sau in spatele acestuia, in functie de preferintele tale si de lungimea parului. Asigura-te ca ai uniformizat bine parul si ca nu exista eventuale suvite rebele.

Distribuie:  
Adauga un comentariu

Comentarii

Completeaza rezultatul adunarii 7 + 1:
Comentariul a fost trimis!
Rezultatul sumei este incorect.
Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza site-ul Alphabeauty.ro pe ShopMania