Comanda de minim 200lei si ai transportul gratuit. Daca sunteti stilist, aveti un salon sau magazin, va invitam sa deschideti un cont pe ab-distribution.ro pentru oferte speciale.
Whatsapp

Recomanda si castiga!

REGULAMENTUL CAMPANIEI

Recomanda si castiga!

 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei “Recomanda si castiga!” este ALPHA TEAM TRADE SRL. (denumita in continuare “Organizator/AlphaBeauty”) cu sediul social in BUCURESTI, BLD.TIMISOARA 103L, SC3, ET.4, AP.163, CAM 3, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/9809/2019, cod unic de inregistrare 37886080, reprezentata de BALEANU OXANA, in calitate de ADMINISTRATOR.

 1. DURATA CAMPANIEI

Campania se desfasura pe o perioada nedeterminata, intrand in vigoare la data 09.07.2021.

 1. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania se va desfasura online, pe site-ul www.alphabeauty.ro.

 1. DREPTUL LA PARTICIPARE

La Campanie poate participa orice persoana fizica avand varsta minima de 16 ani, numita in continuare “Participant”, dar si orice persoana juridica, care achizitioneaza cel putin un produs.

 1. MECANISMUL CAMPANIEI-descriere si mod de desfasurare:

Pasul 1 :Creaza cont pe www.alphabeauty.ro sau te poti autentifica cu Facebook

Pasul 2 :Acceseaza meniul CONTUL TAU sectiunea RECOMANDA SI CASTIGA

Pasul 3 :Distribuie LINK-UL TAU catre prieteni si cunostinte.Poti distribuie link-ul pe Facebook si Whatsapp accesand butoanele conform pic.1 sau il poti copia si insera unde este necesar.

Pic.1

Pasul 4 :Primesti 10% din fiecare comanda plasata si livrata cu success catre clientul care si-a creat cont in baza link-ului oferit de tine.Clientul primeste, la randul sau, 5% extra reducere la prima comanda plasata cu cont.

ATENTIE:Crearea si autentificarea in cont pentru plasarea comenzilor sunt conditii obligatorii pentru a putea beneficia de promotie.Vezi pic.2

Pic.2

Pasul 5: Pentru a putea beneficia de punctele cumulate, acestea trebuiesc transformate in voucher valoric.Introdu in casuta numarul de puncte pe care doresti sa il convertesti.Vezi pic.3

1punct=1leu

Pic.3

ATENTIE: Dupa generarea voucherului acesta trebuie utilizat in cel mult 10 zile.

Pasul 6: La finalizarea comenzii, in cos, introdu codul de la voucherul generat in casuta special dedicata.Vezi pic.4

Pic.4

ATENTIE:Valoarea voucherului trebuie sa fie mai mica sau egala cu totalul cosului.Contavaloarea voucherului nu poate fi incasata, poate fi doar folosita pe site www.alphabeauty.ro.

 1. REGULAMENTUL CAMPANIEI

Regulamentul Campaniei este disponibil, in mod gratuit, pe www.alphabeauty.ro in sectiunea Regulamente promotii.

Clauze speciale:

 1. In cazul returnarii unui produs achizitionat in perioada promotiei, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului din factura de achizitie a Participantului.

 1. FORTA MAJORA

In orice situatie de forta majora care impiedica sau intarzie, total sau partial, executarea si/sau continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspundere privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata.

 1. INTRERUPEREA, MODIFICAREA, SUSPENDAREA SI INCETAREA CAMPANIEI

Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv in orice moment Campania, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisare pe site-ul www.alphabeauty.ro

 1. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin participarea la aceasta Campanie Participantii sunt de acord ca datele lor cu caracter personal (nume, prenume, adresa de livrare, numar de telefon, adresa de e-mail) sa fie prelucrate in scopul organizarii si desfasurarii Campaniei. Participantul la Campanie, in calitate de persoana vizata, are, conform Regulamentului (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergere, dreptul la restrictionare, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a se opune si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Pentru orice informatii sau solicitari de exercitare a drepturilor referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal, persoana vizata se poate adresa AlphaBeauty prin:

 1. Trimiterea unui e-mail la adresa contact@alphabeauty.ro.

Trimiterea solicitarii prin curier/posta la adresa: BUCURESTI, BLD.TIMISOARA 103L, SC3, ET.4, AP.163, CAM 3, in atentia Responsabilului cu protectia datelor.

 1. CONTESTATII

Cererea scrisa a Participantilor la Campanie in vederea sesizarii Organizatorului cu privire la nerespectarea prezentului Regulament trebuie depusa/trimisa la sediul Organizatorului in termen de maximum 48 (patruzecisiopt) de ore de la de la livrare. Orice sesizare in acest sens depusa dupa trecerea termenului de mai sus nu va fi luata in considerare. Solutionarea contestatiilor se va face in termen de 15 (cincisprezece) zile calendaristice.

 1. ALTE REGLEMENTARI

In caz de tentativa de frauda, abuz sau acte indreptate impotriva si/sau la adresa Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei si tragerea la raspundere in conditiile legii a celor vinovati, inclusiv, dar fara a se limita la descalificarea Participantului la Campanie.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea participarii la Campanie din cauza unor erori sau cauze care nu depind direct de Organizator, cum ar fi defectiuni tehnice ale furnizorului de servicii de internet, s.a

Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula voucherele folosite in cazul in care se constata ca acestea nu apartin de contul celui care le-a utilizat in comanda sau in cazul in care se constata ca acestea au fost obtinute in mod abuziv, frauda sau a unei erori de sistem.

Alpha Team Trade SRL

Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza site-ul Alphabeauty.ro pe ShopMania