Daca esti salon te rog sa ne contactezi pentru preturi speciale.Abonarea la newsletter sau un review la produsul preferat iti aduc coduri pentru extra discount.
Whatsapp

EXTRA REDUCERI la toate produsele perioada 01.10-31.10.2021

REGULAMENTUL CAMPANIEI

EXTRA REDUCERI

Perioada de desfasurare:

01.10-31.10.2021

 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei EXTRA REDUCERI este ALPHA TEAM TRADE SRL. (denumita in continuare “Organizator/AlphaBeauty”) cu sediul social in BUCURESTI, BLD.TIMISOARA 103L, SC3, ET.4, AP.163, CAM 3, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/9809/2019, cod unic de inregistrare 37886080, reprezentata de BALEANU OXANA, in calitate de ADMINISTRATOR.

 1. DURATA CAMPANIEI

Campania se va desfasura in perioada 01.10-31.10.2021 de la ora 00:00 pana la ora 23:59.

 1. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania se va desfasura online, pe site-ul www.alphabeauty.ro.

 1. DREPTUL LA PARTICIPARE
 1. La Campanie poate participa orice persoana fizica avand varsta minima de 16 ani, numita in continuare “Participant”, dar si orice persoana juridica, care achizitioneaza cel putin un produs de pe site.
 2. Angajatii Organizatorului, precum si sotul/sotia ori rudele pana la gradul al patrulea nu au dreptul sa participe la Campanie.
 3. Angajatii firmei de marketing, precum si sotul/sotia ori rudele pana la gradul al patrulea ale acestora nu au dreptul sa participe la Campanie.

 1. MECANISMUL CAMPANIEI

Pentru a putea participa la campania promotionala, Participantul trebuie sa achizitioneze cel putin un produs de pe site-ul www.alphabeauty.ro.

 1. Adauga in cosul de cumparaturi , in campul “introdu codul promotional”, codul care intruneste conditia.
 2. Oferta este valabila in perioada 01.10-31.10.2021 de la ora 00:00 pana la ora 23:59 la achizitia produselor comercializate pe www.alphabeauty.ro. Promotia se ofera in limita stocului disponibil.
 3. Pentru achizitii ≤ 299Lei : 5% reducere - cod promo 5EXTRA
 4. Pentru achizitii ≥ 300Lei : 7% reducere - cod promo 7EXTRA
 5. Pentru achizitii ≥ 400Lei : 10% reducere - cod promo 10EXTRA

 1. REGULAMENTUL CAMPANIEI

Regulamentul Campaniei este disponibil, in mod gratuit, pe www.alphabeauty.ro

Clauze speciale:

 1. Oferta se acorda doar la achizitia produselor de pe site-ul www.alphabeauty.ro , dupa utilizarea codului promotional.Promotia se ofera in limita stocului disponibil;
 2. Aceasta Oferta/Reducere se cumuleaza cu alte reduceri afisate.
 3. In cazul returnarii unui produs achizitionat in perioada Campaniei, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului din factura de achizitie a Participantului.

 1. FORTA MAJORA

In orice situatie de forta majora care impiedica sau intarzie, total sau partial, executarea si/sau continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspundere privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata.

 1. INTRERUPEREA, MODIFICAREA, SUSPENDAREA SI INCETAREA CAMPANIEI

Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv in orice moment Campania, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisare pe site-ul www.alphabeauty.ro

 1. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin participarea la aceasta Campanie Participantii sunt de acord ca datele lor cu caracter personal (nume, prenume, adresa de livrare, numar de telefon, adresa de e-mail) sa fie prelucrate in scopul organizarii si desfasurarii Campaniei. Participantul la Campanie, in calitate de persoana vizata, are, conform Regulamentului (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergere, dreptul la restrictionare, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a se opune si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Pentru orice informatii sau solicitari de exercitare a drepturilor referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal, persoana vizata se poate adresa AlphaBeauty prin:

 1. Trimiterea unui e-mail la adresa contact@alphabeauty.ro.

Trimiterea solicitarii prin curier/posta la adresa: BUCURESTI, BLD.TIMISOARA 103L, SC3, ET.4, AP.163, CAM 3, in atentia Responsabilului cu protectia datelor.

 1. CONTESTATII

Cererea scrisa a Participantilor la Campanie in vederea sesizarii Organizatorului cu privire la nerespectarea prezentului Regulament trebuie depusa/trimisa la sediul Organizatorului in termen de maximum 48 (patruzecisiopt) de ore de la de la livrare. Orice sesizare in acest sens depusa dupa trecerea termenului de mai sus nu va fi luata in considerare. Solutionarea contestatiilor se va face in termen de 15 (cincisprezece) zile calendaristice.

 1. ALTE REGLEMENTARI

In caz de tentativa de frauda, abuz sau acte indreptate impotriva si/sau la adresa Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei si tragerea la raspundere in conditiile legii a celor vinovati, inclusiv, dar fara a se limita la descalificarea Participantului la Campanie.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea participarii la Campanie din cauza unor erori sau cauze care nu depind direct de Organizator, cum ar fi defectiuni tehnice ale furnizorului de servicii de internet, s.a.

www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza site-ul Alphabeauty.ro pe ShopMania