Daca esti salon te rog sa ne contactezi pentru preturi speciale.Abonarea la newsletter sau un review la produsul preferat iti aduc coduri pentru extra discount.
Whatsapp

Extra 10% Reduccere Recenzie Produs 15.06-31.07.2021

REGULAMENTUL CAMPANIEI

Extra 10% Reduccere Recenzie Produs

Perioada de desfasurare:

15.06.2021-31.07.2021

 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei Extra 10% Recenzie Produs este ALPHA TEAM TRADE SRL. (denumita in continuare “Organizator/AlphaBeauty”) cu sediul social in BUCURESTI, BLD.TIMISOARA 103L, SC3, ET.4, AP.163, CAM 3, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/9809/2019, cod unic de inregistrare 37886080, reprezentata de BALEANU OXANA, in calitate de ADMINISTRATOR.

 1. DURATA CAMPANIEI

Campania se va desfasura in perioada 15.06-31.07.2021 de la ora 00:00 pana la ora 23:59.

 1. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania se va desfasura, online, pe site-ul www.alphabeauty.ro.

 1. DREPTUL LA PARTICIPARE

La Campanie poate participa orice persoana fizica avand varsta minima de 16 ani, numita in continuare “Participant”, dar si orice persoana juridica, care achizitioneaza cel putin un produs de pe site-ul www.alphabeauty.ro.

 1. MECANISMUL CAMPANIEI

Pentru a putea participa la campania promotionala, Participantul trebuie sa lase o recenzie la un produs folosit/testat comercializat pe site-ul www.alphabeauty.ro. Pe adresa de e-mail completata de catre participant se trimite un cod pe care acesta il poate folosi in cos pentru a beneficia de extra 10% reducere. Codul de reducere poate fi cumulat cu restul promotiilor active pe site. Codurile de recenzii nu pot fi cumulate in acelas cos de cumparaturi.

Pasi recenzie:

 • Participantul trebuie sa intre pe produsul ales
 • Selecteaza alonja RECENZII
 • Apasa buton ADAUGA O RECENZIE
 • Completeaza numele si adresa e-mail (obligatoriu)
 • Acorda recenzie sau nota
 • Completeaza rezultatul adunarii
 • Apasa buton TRIMITE RECENZIA

 1. REGULAMENTUL CAMPANIEI

Regulamentul Campaniei este disponibil, in mod gratuit, pe site-ul www.alphabeauty.ro

 1. Oferta se acorda doar dupa introducerea codului promotional in cosul de cumparaturi,primit pe adresa de e-mail completata de participant la lasarea unei recenzii.
 2. Aceasta Oferta/Reducere se cumuleaza cu alte reduceri afisate, excep?ie f?când cumularea codurilor de recenzii.
 3. In cazul returnarii unui produs achizitionat in perioada Campaniei, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului din factura de achizitie a Participantului.

 1. FORTA MAJORA

In orice situatie de forta majora care impiedica sau intarzie, total sau partial, executarea si/sau continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspundere privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata.

 1. INTRERUPEREA, MODIFICAREA, SUSPENDAREA SI INCETAREA CAMPANIEI

Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv in orice moment Campania, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisare pe site-ul www.alphabeauty.ro

 1. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin participarea la aceasta Campanie Participantii sunt de acord ca datele lor cu caracter personal (nume, prenume, adresa de livrare, numar de telefon, adresa de e-mail) sa fie prelucrate in scopul organizarii si desfasurarii Campaniei. Participantul la Campanie, in calitate de persoana vizata, are, conform Regulamentului (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergere, dreptul la restrictionare, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a se opune si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Pentru orice informatii sau solicitari de exercitare a drepturilor referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal, persoana vizata se poate adresa AlphaBeauty prin:

 1. Trimiterea unui e-mail la adresa contact@alphabeauty.ro.

Trimiterea solicitarii prin curier/posta la adresa: BUCURESTI, BLD.TIMISOARA 103L, SC3, ET.4, AP.163, CAM 3, in atentia Responsabilului cu protectia datelor.

 1. CONTESTATII

Cererea scrisa a Participantilor la Campanie in vederea sesizarii Organizatorului cu privire la nerespectarea prezentului Regulament trebuie depusa/trimisa la sediul Organizatorului in termen de maximum 48 (patruzecisiopt) de ore de la de la livrare. Orice sesizare in acest sens depusa dupa trecerea termenului de mai sus nu va fi luata in considerare. Solutionarea contestatiilor se va face in termen de 15 (cincisprezece) zile calendaristice.

 1. ALTE REGLEMENTARI

In caz de tentativa de frauda, abuz sau acte indreptate impotriva si/sau la adresa Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei si tragerea la raspundere in conditiile legii a celor vinovati, inclusiv, dar fara a se limita la descalificarea Participantului la Campanie.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea participarii la Campanie din cauza unor erori sau cauze care nu depind direct de Organizator, cum ar fi defectiuni tehnice ale furnizorului de servicii de internet, s.a

Alpha Team Trade SRL

www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza site-ul Alphabeauty.ro pe ShopMania